Login Labelsoft forum locked Log in
  • Huisarts

    Bent u klaar voor de toekomst? De oplossing ligt met WebHIS Zorgdossier binnen handbereik! Lees verder »

  • Huisartsenpost

    Met de volledig geintegreerde Triage module bereikt u nog sneller uw doel! Lees verder »

  • WebHIS Portaal

    Kwaliteitsverbetering met het WebHIS ArtsPortaal! Lees verder >

Disclaimer

Disclaimer voor Labelsoft.nl
De website www.labelsoft.nl wordt onderhouden door Labelsoft Clinical IT BV (Kamer van Koophandel: 27174083). Labelsoft CliniCal IT BV behoudt zich het recht voor de informatie de website zonder daar vooraf mededelingen te doen aan te passen.

De informatie op de Labelsoft website wordt u kosteloos aangeboden. Gebruikte hyperlinks worden regelmatig op hun geldigheid getest. Echter voor enige schade door opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Labelsoft Clinical IT BV nimmer aansprakelijkheid worden gesteld.

Daar de website met grote zorg is samengesteld kan de correcte werking ervan op geen enkele wijze worden gegarandeerd.

Copyright
Het gebruik van teksten en/of afbeeldingen die op de website staan vermeld is zonder schriftelijke toestemming en bronvermelding niet toegestaan. Tevens is het niet toegestaan om zonder toestemming van Labelsoft Clinical IT BV delen en informatie van derden of de volledige inhoud ervan te verspreiden.

Aan de inhoud van de website en alle onderliggende pagina's kunnen geen rechten ontleend worden. Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Labelsoft Clinical IT BV.

Voor informatie over de website kunt u onderstaand contactformulier invullen.Contact

*
*
*
*
*