Login Labelsoft forum locked Log in
  • Huisarts

    Bent u klaar voor de toekomst? De oplossing ligt met WebHIS Zorgdossier binnen handbereik! Lees verder »

  • Huisartsenpost

    Met de volledig geintegreerde Triage module bereikt u nog sneller uw doel! Lees verder »

  • WebHIS Portaal

    Kwaliteitsverbetering met het WebHIS ArtsPortaal! Lees verder >

Hartelijk welkom op de website van Labelsoft Clinical IT bv.

bestaande klanten headerOp de website bieden wij u de mogelijkheid informatie in te winnen over onze software applicaties en diensten die wij u als zorgverlener in de 1e lijns automatisering kunnen bieden. U kunt hiervoor gebruik maken van de navigatiebalk of de knoppen aan de linkerzijde van deze pagina. Daarnaast kunt u tevens het ‘laatste’ nieuws op deze pagina terugvinden.

Naast de website verwijzen wij naar ons forum (rechts boven). Hier vind u pakketinhoudelijk zaken zoals: een discussieforum, handleidingen die u kunt downloaden en pakketondersteunende tutorials (filmpjes) die u inzicht geven van veel voorkomende vragen die op de helpdesk zijn/worden gesteld.

Om gebruik te kunnen maken van het forum heeft u een gebruiksnaam en wachtwoord nodig. Wanneer u hierover nog niet beschikt, kunt u zich rechts boven op deze pagina van de forumpagina registreren.

Uiteraard sluiten wij het niet uit dat u een vraag heeft of informatie niet op de website kunt terugvinden. Wij verzoeken u dan contact op te nemen op 079 - 361 56 52 of mail naar verkoop@labelsoft.nl.

Het is ook mogelijk het contactformulier in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen.Contact

*
*
*
*
*