Login Labelsoft forum locked Log in
  • Huisarts

    Bent u klaar voor de toekomst? De oplossing ligt met WebHIS Zorgdossier binnen handbereik! Lees verder »

  • Huisartsenpost

    Met de volledig geintegreerde Triage module bereikt u nog sneller uw doel! Lees verder »

  • WebHIS Portaal

    Kwaliteitsverbetering met het WebHIS ArtsPortaal! Lees verder >

WebHIS Zorgdossier in beeld

PatientenschermPatiëntenscherm
Op eenvoudige wijze is het mogelijk patiënten te selecteren en te rangschikken. Ook is het mogelijk uitgebreide zoek methodieken uit te voeren en selecties te maken. 

 


AgendaAgenda
Zorgdossier beschikt over een uiterst krachtige en volledig  geïntegreerde agenda module die voor iedere praktijk of HAGRO naar eigen wens en behoefte is in te stellen.

 


JournaalJournaal
Met het Elektronisch Medisch Dossier kunt u zeer gestructureerd werken en worden de ADEMD/ADEPD richtlijnen ondersteund.

  
  


VoorschrijvenVoorschrijven
Het voorschrijven van geneesmiddelen kan op meerdere manieren worden gedaan. Zo is het mogelijk met een eigen voorkeursbestand te werken en of gebruik te maken van het EVS.
 
 


StatistiekStatistiek
Alle ingevoerde en of geconverteerde meetwaarden, maar ook bijv. de praktijk populatie kunnen veelal in minder dan één minuut in beeld worden gebracht of op de printer worden afgedrukt.

 


Ketenzorg registratieKetenzorg
Naast preventie voor Cervix en de jaarlijkse griepvaccinatie is oa. de Diabetes module volgens het Prodigmo protocol van de NHG opgenomen en is uitgebreide Ketenzorg registratie mogelijk. 

 


FinancieelFinancieel
Naast de rijke functionaliteit aan medisch inhoudelijke zaken is het van essentieel belang dat de declaraties en facturering naadloos verlopen.
Met de in het pakket opgenomen Controle Op Verzekerden (COV) is het elektronisch) declareren eenvoudig. 
 Contact

*
*
*
*
*